Aanbieding ! NCS Index nu met 20 euro korting! En betaal euro 125.

Aanbieding ! NCS Index nu met 20 euro korting! En betaal euro 125.

Bestel nu de NCS Index voor euro 125! (exclusief BTW en verzendkosten) Heeft u behoefte aan grotere aantal NCS waaiers of tools? NCS heeft een range aan producten voor de industrie. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden en prijzen.

Bestellen

Efficiënt werken met het Natural Colour System

De internationale kleurentaal voor ontwerp, interieurdesign en architectuur

Over NCSNaar de Winkel

Colour Pin II

Colour Pin II: een totaal nieuwe manier om met kleuren om te gaan. Inspiratie kan men overal vinden, maar het is niet altijd gemakkelijk om zich de juiste kleur te herinneren. Met de NCS Colour Pin II, de nieuwste generatie kleurenlezer, is inspiratie omzetten naar kleur nog nooit zo makkelijk geweest! De Colour Pin pint het oppervlak vast en slaat de kleur op in uw smartphone. Omdat Colour Pin gebruik maakt van het gestandaardiseerde NCS Kleurengamma met maar liefst 1950 kleuren, vindt u altijd de kleur die het best overeenstemt met de gezochte kleur.

Bestel Hier!
Colour Pin II
Designtools

Designtools

Kies uw designtool, kleurenwaaier, kleuroefeningen of kleurstalen die u nodig heft voor uw professionele kleurkeuzes. De NCS producten zijn gebaseerd op het Natural Colour System, de internationale standaard voor kleurnotatie en communicatie.

Lees meer

NCS Educatief materiaal

Met de NCS Teacher’s Guide en de NCS oefeningen krijgt u inzicht in het fenomeen kleur en het NCS systeem. Aan de hand van de NCS oefeningen met NCS kleurstalen ontwikkelt u de elementaire competenties om te werken met kleur en leert u de betekenis van de NCS kleurnotaties in het NCS systeem. De NCS Teacher’s Guide omvat 56 pagina’s met tips, inspiratie en alle NCS oefeningen in de diverse moeilijkheidsgraden. Deze docentenmap en de NCS oefeningen vormen een meerwaarde voor elke docent tijdens de lessen waarin kleur en kleurtheorie centraal staan.

Meer over NCS Educatief Materiaal
NCS Educatief materiaal

Over Ons

Het Nederlands Kleuren Centrum is het kennis- en Advies Centrum voor kleur. U kent ons wellicht van Color Technics, NCS Colour Centre, sinds 1 januari 2013, het Nederlands Kleuren Centrum. Wij leveren al meer dan 25 jaar NCS Kleuren producten en workshops over het NCS kleuren systeem.

Lees verder

Bestel uw NCS waaiers in de NCS WebShop

Leer meer over Kleur en het NCS systeem